0

Vi som kjører på gass.

spurt 2018-04-05 17:59:37 +0100

anonym bruker

Anonym

Vi som kjører på gass - er vi steike dumme?
Jeg har kjøpt min andre bruktbil som går på gass. Starter på bensin. Da jeg kjøpte den første var gassprisen ca 5.50kr pr liter. Nå har prisen gått opp til 9kr pr liter. Vi har veldig rene utslipp fra våre motorer, men vi får ingen fordeler for dette. Bilen bruker mere drivstoff i forhold til bensinforbruk. Så det er ikke langt unna at kostnadene med kjøring med gass nærmer seg bensin. Og da er det ikke langt unna at man ikke velger gass. Skulle tru at det ville være en miljøgevinst å premiere til gass-kjøring. På lik linje med elbiler?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-04-06 10:22:19 +0100

He, he... Nei - dumme er dere ikke på noen måte.

Gass var liksom på full fart inn tidlig på 2000-tallet men ble mer eller mindre borte igjen. Det er nå lenge siden jeg sist hørte om noen som kjørte på gass.

Med dagens gasspriser, det høyere forbruket og kostbar montering så går fort vinninga opp i spinninga rent økonomisk. Men høy forbrenningstemperatur gir rene avgasser i alle fall.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar