0

Defekt motor

spurt 2018-03-23 11:27:59 +0200

anonym bruker

Anonym

hei benny Har en avensis fra 2008 som er kjørt ca 150 000 km. Kjøpte brukt fra forhandler i 2014, da hadde den kjørelengde på 90 000. Under sist EU kontroll ble det påvist defekt motor. Bilen sviver som normalt, har ikke merket noe til dette, uten om at kjølevæske forsvinner fort. Har fått pris på rep, men kan dette være en reklamasjons sak, er det motorfeil, eller brukerfeil. Verksted som har yt god service skrev som følger:

Ifølge toyota så er det sot som danner seg opp på stempeltopper dette medfører at stempel banker opp i topplokk etter en stund så tar stempel og topplokk skade i tillegg så strekker topplokksbolter seg . når dette skjer så blir topppakning utett og kjølevann forsvinner pga eksos bygger opp trykk innvendig i kjølesystem .

Pga dette anbefaler vi ikke å fikse den motoren som står i bilen nå

Er dette noe du har hørt om før, og om viss, er dette en motorfeil eller bruksfeil?

Mvh Ingve Havsø Vigre

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-03-23 11:44:26 +0200

Jo da, selv en Toyota kan gå i stykker. Det er ikke så ofte det skjer, men det hender ... Ja, jeg har hørt om dette tidligere også. Men er usikker på hvordan det håndteres av Toyota.

Dersom dette er en kjent feil / kampanje eller noe så kan det kanskje være ett syltynt, ørlite håp om å få dekket noe av dette. Det kan være verdt å ta en telefon til teknisk avdelig hos importøren i Drammen å høre. Toyota er blant de beste på dette i bilbransjen...

Men uten å bli stemplet som forutinntatt så må jeg si at jeg tror jeg sjansene er små. Bilen er 10 år gammel og har gått 150.00 kilometer. Den er med det milevis utenfor garantien. Men det er verdt å sjekke - for sikkerhets skyld.

Ønsker deg lykke til - og håper så klart at det ordner seg!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar