0

Flushe varmeregisteret - tips

spurt 2018-03-23 10:52:31 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei!

Bruksbilen, en 1999 Chevrolet Suburban 6.5 TD har den siste tiden fått problemer med å få god varme i kupeen. Har skiftet og utelukket begge termostater, og det kan virke som om det er dårlig gjennomstrømming i varmeregisteret. Tenker å forsøke å flushe igjennom varmeregisteret for å se om det blir noen bedring. Har du et godt tips til hva man bør bruke i tillegg til vann for å løsne opp gammelt rusk?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-03-23 11:20:09 +0100

Heisann - ja varme må man ha - det er ikke sommer riktig enda.

Helt, helt sikker på at termostatene er i orden og at du kar nok kjølevæske? Og at det ikke er luft i kjølesystemet? Det hender at toppakningen, eller selve topplokket - eller i verste fall motorblokka får sprekker på nettopp 6,5 dieselen. Særlig -99 /00 modellene var litt utsatt her husker jeg etter min tid på Bergheim med disse bilene.

Men la oss håpe st det ikke er så alvorlig.

Det finnes masse forskjellig på markedet her av ulike typer radiatorrens. Skal ikke påstå at jeg har mye erfaring her, men jeg ville helt klart vagt noe fra et anerkjent merke, selv om det koster litt ekstra. Det er det verdt om resultatet blir bra. Slik som for eksempel STP, Forte eller BARS.

Men det går også an å spyle igjennom bare med vann fra hageslangen. Bare for å se om det kommer noe ut på andre siden. Det er nemlig sjelden at disse varmeapparatregistrene tetter seg, men det kan skje.

Sjekk også krana som stenger / åpner for varm - kald luft (vann) Kan det være noe feil her - at den ikke åpner helt som den skal eller henger?

Ønsker deg lykke til i jakten på varm bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger