0

Er dette en god bruktbil?

spurt 2018-03-05 15:53:14 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Vi blir en liten familie på 3, og må på utkikk etter en større bil enn den vi har i dag (Mazda CX-3). Har lyst på en bil med plass til barnevogn, litt høy, ikke for slapp, godt med utstyr, helst firehjulsdrift, til rundt 360000kr. Er det evt. en annen bil du hadde foretrukket? Vi har sett på Skoda Oktavia, Superb, Mazda 6.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-03-07 11:49:25 +0200

Herissann! Volvo XC60 er absolutt en fin, komfortabel, romslig og ikke minst sikker bruktbil. Til den prisen du antyder så vil du få en bil er ca 4 - 6 år gammel og som kanskje har gått rundt 70 - 80.000 kilometer. Litt avhengig av motor og utstyr. Men det er absolutt mye bil igjen her.

Det som må sjekkes er jo de helt obligatoriske tingene som servicehistorikk, bremser, forstlling og slike ting.

Når det gjelder kvaliteten så har XC60 hatt en del elektronikk-trøbbel. På alt fra eklektisk håndbrekk, alarmen, parkeringssensorer, el-speilene, klimaanlegget osv. Sjekk derfor nøye at alt fungerer helt som det skal før du kjøper bil. Det er særlig viktig om du kjøper privat, men bør gjøres også om du kjøper hos en forhandler.

På noen av dieselmotorene har også ruset seg opp i turtall helt av seg selv. Det kommer av utforbrent diesel i motoroljen. Det er både skummelt og kan ende med motorhavari.

Men leter du opp en fin bil i god stand og sjekker den nøye, gjerne med NAF-test el. lign., så er dette fortsatt en fin og fornuftig familiebil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar