0

Outlander S-edition mangler navigeringsprogram

spurt 2018-03-03 15:34:19 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei!

Min man og jeg har kjøpt en Outlander Phew S-Edition i Januar. Det er selvfølgelig en fantastisk bil, men.......vi fant snart ut at det mangler en Navigasjons Program på skjermen.

Vi har betalt mye penger for denne bilen og det var en stor skuffelse av vi kjøre rundt i en bil uten navigerings program. I tillegg fant vi ut at jeg med iPhonen min kun kan bruke Apple Maps og ikke noen annen navigeringprogram som jeg har kjøpt. Og mannen min får det ikke til å bruke Google Maps på Samsung telefonen hans.

Vi har spørt Prøven Bil Oppdal hvor vi har kjøpt bilen om det skulle vare mulig å få inn en navigeringprogram, men svaret vi fikk var at det blir en veldig kostbar sak og at det skulle vare en sjans at vi miste garantien.

Nå skjønner du vell hvorfor jeg skriver denne mailen til deg nå. Jeg synes at det er en merkelig sak at toppmodellen av Outlander ikke har en integrert navigeringprogram og jeg ber deg å få inn en oppdatering av den.

MVH,

Silvia Tøftvang

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-03-07 12:04:28 +0100

Hei Silvia. Ja, det går jo an å forstå at dere er skuffet over dette. Er dette en helt ny bil? Er det en bil som er bruktimportert?

Jeg vet at det har blitt bruktimportert en del slike biler til Norge. Disse bilene har ofte annet utstyr enn de "norske". De har også ofte andre garanti-bestemmelser, som også er ganske viktig.

Det går an å ettermontere navigasjon men det er såpass dyrt og komplisert at det nesten lønner så å bytte inn bilen i en annen som har dette utstyret originalt fra fabrikk. Brutalt men sant.

Så og prøvekjørte dere denne bilen før dere kjøpte den? Det jo slik at som kunde så har man jo selv en undersøkelsesplikt på den varen man kjøper. At man setter seg litt inn i hva som inngår av utstyr etc. før man kjøper / signerer en kontrakt. I så fall så har dere ikke gjort en god nok jobb i forkant av kjøpet.

Har selger sagt at det er navigasjon, så kan dere kreve å få det montert - eller få enn annen tilsvarende bil med dette.

Jeg er litt usikker på hendelesforløpet her, om bilen er helt ny, om dere så den og undersøkte den godt nok, eller om den er bruktimportert, eller en vanlig brukt bil. Jeg klarer derfor ikke å gi noe helt konkret råd her.

Hvis dette er veldig viktig for dere å ha, så ta det opp med forhandler og se om dere kan komme fram til en løsning. Problemer er til for å løses - og alt ordner seg!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar