0

For en gjeng

spurt 2018-02-21 10:10:49 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, må bare si at dere må være på helt feil planet.

Tenk å kalle det fjollete programmet/siden sin for Broom, for samtidig å rose el-biler opp i skyene. Kommer ikke mye Broom derfra.

Er dere virkelig klar over hva el-biler står for, særlig for oss som bor i en oljenasjon? Og for guds skyld ikke prat om miljøpolitikk, for der har bare halve sannheten kommet frem.

Vi får stenge oljekrana og svi av oljefondet vårt, så kanskje dere og andre skjønner hva som gjør at vi kan frotse som vi gjør her i landet.

El-bil My Ass.

Hilsen Geir

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-02-23 12:08:38 +0100

Hei Geir. Takk for engasjerende innlegg med klar tale. Jeg synes du klarte å få fram synspunktene dine ganske bra!

Når vi startet Broom i 2008, var det ikke mange elbiler i sirkulasjon. Det var jo Think, Rewa og noen av de andre småtassene. Det var vel ingen som den gang trodde at det skulle bli så stort som det har blitt. Meg selv inklusive. Jeg må innrømme at jeg har vært litt motstander, selv.

Slik det ofte blir når man som meg er oppvokst på bygda med Volvo med Weber-forgassere og kamaksler med høye løft. Da blir overgangen stor.

På den annen side, på ett tidspunkt så må / bør an fjerne skylappene og faktisk ta inn over seg hva som skjer. Enten man liker det eller ei. En sint mann eller ti klarer neppe å stoppe denne utviklingen.

Vår jobb som journalister er faktisk å informere folk om hva som er i ferd med å skje. Vi opplever at det er stor interesse, både positiv og skepsis til det.

8 av de 10 mest solgte bilene i Norge i fjor var elektrifiserte, enten som rene elbiler, eller som ladbare hybrider. Da blir vår jobb å kjøre, teste og omtale disse bilene. Men selvfølgelig ikke bare de, selv om det er akkurat det mange nyheter rundt bil handler om for tiden.

Vi skal selvfølgelig også fortsette å skrive om , teste og kjøre biler som brummer også! Både nye og gamle!

Vi håper du forsetter å følge oss på den fjollete nettsiden vår!

Ønsker deg også en fin, fin helg, Geir!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2018-02-21 10:10:49 +0100

Sett: 106 ganger

Sist oppdatert: Feb 23 '18

Relaterte spørsmål