0

Hva mener du er mest fornuftig å kjøpe?

spurt 2018-02-12 11:17:31 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei er tenkeboksen. Vurderer å kjøpe en Audi A5/A6/A7 med quattro, men klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg skal gå for 3,0tdi eller 3,0tfsi? Hvordan er byggekvaliteten på disse? Er det en motor som er overlegent bedre enn den andre? Er det noe spesielt man skal se etter? Å hvem er det lettest å få solgt om et par år? Eller mener du at det er bedre å gå for en ren elbil eller en hybridbil isteden for?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-02-12 11:39:25 +0100

Hei du! Dette er det veldig mange som lurer på om dagen. Så du er i godt selskap. Bensin eller diesel er ofte en smakssak - om hva man liker best. Mange, meg selv inklusive, liker det sige bunndraget en dieselmotor ofte byr på. I alle fall i de store Audi-motorene.

På den annen side; slik som markedet er i ferd med å dreie nå, så er nok bensin det mest fornuftige med tanke på gjensalg. Men man skal jo like motoren selv i den tiden man har bilen også...

Tenker du på bruktbil, så vær oppmerksom på at noen av bensinmotorene til Audi kan bruke vanvittig med olje og at Møller stort sett ikke er veldig greie i forhold til garanti / reklamasjon her. Sjekk nøye, for det kan bli dyrt!

Har man mye småkjøring og lader ofte kan ladbar hybrid ha noe for seg. Personlig hadde jeg da heller tatt den helt ut og gått for helelektisk. Slik som markedet er akkurat nå, så er det, det aller smarteste.

Oppsummert: Skal du ha Audi - velg bensin, men vær obs på oljeforbruk på brukte biler. Generelt: Elbil er det hotteste akkurat nå.

Lykke til med ny bil etter hvert!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger