Er Renault egentlig så dårlig?

spurt 2018-02-12 11:12:09 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, Benny! Vi nordmenn er jo flokkdyr når det gjelder bil. Nå kjøper alle SUV, også de som har mange barn og bagasje nok til at de trolig ville vært bedre tjent med en flerbruksbil. De få som fortsatt kjøper slike biler går jo også i flokk, det er Touran eller S-Max det går i.

Jeg har i det siste sett på en Renault Grand Scenic, nærmere bestemt av 2009-2016-utgaven. For meg ser dette ut som en romslig og fin familiebil, særlig etter den siste faceliften i 2013. 7 seter, dobbelklutch-automat og en haug av utstyr til en billig penge. Topputgaven av disse må da ha kostet nærmere 400 tusen da de var nye? Nå får du de helt nede i 150 tusen for tre-fire år gamle biler.

Jeg kan ikke skjønne annet enn at dette må være et godt familiebil kjøp. Og at grunnen til det vanvittige verditapet er et dårlig rykte som det ikke lenger er grunnlag for, og den nevnte flokkmentaliteten. Dekra-statistikken sier jo at disse har god teknisk kvalitet.

Tar jeg feil? Gjør jeg noe dumt om jeg kjøper en slik topputstyrt 2014-modell, så lenge jeg er klar over at den ikke blir lett å selge igjen?

Hilsen Albert

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett