0

Er Citroen c4 å anbefale

spurt 2018-02-08 15:53:24 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, hvordan er denne bilen med en slik km stand tror du. C4 2011mod 1,6l 92hk 280000 km. Komplett servicehefte. Kjenner ikke disse særlig godt selv. Vurderer til guttungen som ungdomsbil..

Mvh Harald Tønseth

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-02-09 11:18:33 +0200

Hei Harald! Citroen C4 er etter min mening en litt undervurdert og litt glemt bil. Men også en bil som gir mye for pengene. Pent design, grei plass og komfortable kjøreegenskaper trekker også opp.

Det er litt rart at disse bilene ikke er mer etterspurt. Men det er vel noe med "fransk kvalitet" som folk er redde for.

Kanskje ikke helt uten grunn. Bilene har vært plaget med en del elektronikk-feil. Men ellers så kjenner jeg disse som gode biler, rent teknisk. Vanlige slitedeler som bremser, forstilling og hjuloppheng bør sjekkes. På en del biler blir det treghet i bremsekalipterne og fort slitte skiver som resultat. Dette er for øvrig en vanlig feil på mange merker om dagen.

280.000 kilometer er mye, men om prisen står i forhold og bilen ellers er hel, pen og i teknisk god stand, så vil ikke vært redd for å kjøpe den. Men med en slik kilometerstand så er det ekstra viktig med en grundig sjekk før kjøp.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar