0

Garanti på bil

spurt 2018-02-03 04:56:56 +0200

anonym bruker

Anonym

Heisann.

Jeg kjøpte en Touran 2005 model for 4 mnd siden av en bilselger/forhandler. Servoen på denne stoppet å virke. Selger sa at denne reparasjon ville komme på 7000 med en brukt servo. Fikk telefon av selgeren at det var mer som var byttet. Blant annet fjærbenslager og diverse andre deler. Totalt 15000. Dette han allerede byttet. Er dette riktig av ham å gjøre og burde ikke alt gå på reklamasjonen? Han påstod at det var fjærbeinslageret som hadde ødelagt servoen. Noe jeg spurte mekanikeren om før dem satte i gang. Da var svaret nei. Hadde planer om å byttet lagrene selv når jeg fikk tilbake bilen. Hva er mine rettigheter?

Mvh

David

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-02-05 17:08:23 +0200

Hei. I utgangspunktet er dette en eldre bil som en ikke kan forvente har samme standard som en ny bil. Om dette kan komme under reklamasjonsreglene, er jeg strekt i tvil om. Når det gjelder reparasjonen burde dette vært avklart før den ble satt i gang, eller du burde vært kontaktet når reparasjonen ble mer omfattende enn ventet. Du har fått en bil som er i stand og du bør kanskje prøve å oppnå et prisavslag i forhold til kravet på 15 000, siden du ikke hadde bestilt så omfattende reparasjon og ikke ble spurt. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar