0

Nybilkjøp m/ 5års serviceavtale

spurt 2018-01-31 19:00:24 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, Nå sliter jeg. I 2013 gikk jeg for første gang til innkjøp av ny bil, en BMW X1 20d M Sport. Grunnet sterk norsk krone var det svær populært å bruke firma som tilbø parallellimport den gang. BMWene ble bestilt via hovedkontoret i London. Bestillingsprosessen var smertefri og jeg ble bl.a anbefalt å legge til en gunstig 5års servicepakke. Som selvsagt er behørig notert i salgskontrakt (5år/60Miles). I fire år og to servicer (30.000 og 60.000km) avtalen blitt fulgt til punkt og prikke av lokalt merkeverksted. Ved juletider passerte jeg 90.000km og bestilte derfor service, noe som passet greit siden 5års fristen går ut om noen måneder. Når jeg hentet bilen ble jeg konfrontert med at servicegarantien var utgått, noe som fremkom i BMW sitt dataanlegg. Siden vi begge kunne konstatere at det ikke var "på tid" mente servicesjefen det måtte være km-lengden (80.00km). Jeg kunne ikke motsi dette der og da, men sjekket og sendte kopi av kontrakt tilbake. Har mottatt regning, men unnlatt å betale inntil jeg får avklart hvorfor de ikke vil forholde seg til en lovlig BMW salgskontrakt Det er ikke de 4500,- kronene dette står i, -mer prinsippet. Hvordan bør jeg gripe denne saken vider ? Jostein

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-02-05 16:57:07 +0100

Hei. Dette er ikke en reklamasjonssak og kommer derfor ikke inn under forbrukerkjøpsloven. Du må gå på garantidokumentet og se på innholdet av dette, kan det være noe kluss i systemet på grunn av miles og km? Regner ikke med at du var så langt over 90 000 km at du også oversteg grense på 60 000 miles. Du vil nok uansett være ansvarlig overfor verkstedet, men du kan gå på selgeren med regresskrav om verkstedet ikke får dekket regningen hos BMW. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger