0

Ville du kjøpt Honda CR-V i dag?

spurt 2018-01-29 12:07:57 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Benny. Honda CR-V selger dårlig for tiden, og som resultat av det kjører de på med heftige kampanjer som reduserer nybilprisen med over 60.000 kr. CR-V har lenge vært for dyr. Nå kan du imidlertid få den ny med 4x4 1.6 (160hk) dieselmotor og 9-trinns automat, topp utstyrt med vinterhjul og hengerfeste til rett over 500.000 kr. Det er betydelig mindre enn en tilsvarende utstyrt Skoda Kodiaq, som riktignok er noe større. Jeg skjønner at den reduserte prisen er fordi CR-V blir ny til neste år, og at Honda skal fase ut diesel i Europa. Kan dette likevel være et OK kjøp for en SUV-jaktende barnefamilie i distriktene, eller anbefaler du Rav4/Outlander hybrid til alle som ikke trenger den ekstra plassen i Kodiaq? Hilsen Fredrik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-01-29 12:33:43 +0200

Dette er et interessant spørsmål. Jeg liker Honda godt og synes det er synd at de selger så dårlig i Norge. Mange av modellene er ikke tilpasset det norske og nordiske markedet, men det amerikanske. Hvor Honda selger i bøtter og spann...

Diesel er liksom litt fy, fy om dagen, men har fortsatt livets rett etter manges mening, min inkludert. Dog med ett lite forbehold. Jeg tror dieselbilene kan bli en del dyrere å bruke framover, det er smart å ha litt i bakhodet. Ingen vet imidlertid når, hva og hvordan... Det gjør det hele litt u-oversiktelig. Dessverre.

Det gjør nok også sitt til at mange velger de to hybrid-alternativene som du nevner. Begge disse er gode og smart kjøp også.

Men vi sak heller ikke glemme at diesel per i dag er billigere enn bensin og at dieselbilene bruker vesentlig mindre på mila og har seige, sterke motorer. Fint om man trekker tilhenger etc.

Ha også litt i bakhodet at dieselbiler trolig vil ha ett noe større verditap enn ditto hybrid / bensinbiler.

Men jeg er ikke på noen måte redd for å anbefale CR-V-en. Det er en bil jeg tror både du og familien vil bli glade i.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar