0

Volvo xc60

spurt 2018-01-28 13:21:02 +0100

Har prøvd meg her før uten respons. En gang til: Volvo xc60 roses opp i skyene. Nå har vi hatt vår i 8 år og den funker greit men, bilen har elendig svingradius den er uoversiktlig og vanskelig å parkere. Noe av dette skyldes vinduer av skyteskårmodell. Vår 20 år gamle c MB har nok hatt et godt liv i garasjen. Den har marginalt større fortavtrykk, men kan parkeres i nesten hvilken p lomme som helst og funker jo slik at det bare er å bli med på tur. Volvo var og er en tungkjørt bil for viderekommende. Så var det det med sikkerheten da. Er 12 år nyere Volvo så mye sikrere at det er verd pengene og bryet med å kjøre den. Noe av sikkerheten ligger vel også i manøvrerbarheten? Arne

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-01-29 12:14:37 +0100

Hei Arne. Godt du ikke gir deg, men prøver igjen. Kommer så mange spørsmål at jeg ikke rekker å svare på alt. Litt synd, men samtidig et luksusproblem.

Om det er verdt bryet med å kjøre den blir jo en vurdering hver enkelt må ta, men jeg mener i alle fall det, selv om Mercedes også er sikre biler, selv om de har fått noen år på nakken...

Det med dårlig utsyn har dessverre blitt nedprioritert på mange nyere biler, Design kommer ofte foran dette med godt utsyn. SUV-er er ofte blant "verstingene" her.

Jeg rygger og svinger samtidig for å komme opp på min egen gårdsplass og det er utrolig mange biler som har smal bakre siderute og bred C-stolpe som hindrer utsyn ved sving.

Noe som langt på vei kompenserer for dette er jo ryggekamera og sensorer. Det funker greit, i alle fall på sommerstid. På vinterstid med salt og slaps blir kameralinsen ofte tilgriset og ubrukelig.

Kan jo nevne at jeg forleden dag tok plass bak rattet i en BMW 2002 fra 1974. Tanken på problemet du beskriver slo meg da. Det var nesten som å sette seg inn i et drivhus. Snakk om store vindusflater, samtidig som man så hele pansret. Det var faktisk en tankevekker.

Selvfølgelig har manøvrerbarheten noe med sikkerheten å gjøre, samtidig som slike skader ofte er små og kosmetiske. Må både dyre og irriterende allikevel.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger