Politisk feilslutning?

spurt 2018-01-15 14:17:24 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg leser det meste om bil med interesse. Jeg ser både Broom, NAF og andre promoterer el og hybrid ganske friskt. Det jeg savner er at dere alle viser hvor mye mer forurensing vi får med el-hybrid med bensin og rene bensinbiler. Faktum er jo at diesel bortsett for lokalforurensing med NOX slår både hybrid og rene bensinbiler ned i støvlene hva gjelder CO2 forurensing.

Ved overgang til el-hybridbiler med bensin ØKER altså forurensingen globalt men lokalt unngår vi NOX. Likeledes har vi fått nyere dieselbiler som ikke bare slipper ut mye mindre NOX, noen renser til og med luften rundt seg.

Likevel synes det for meg at politikerne ikke forstår at de skyller barnet ut med badevannet når dieselbilene er blitt synderen over alle syndere. Er det ikke mulig for Broom, NAF og miljøorganisasjoner å skjønne at bensin og hybrid med bensin ikke er frelsen men bare gir enda verre forurensing og enda større klimautslipp?

Mitt anliggende er at om ikke disse som nevnt skjønner dette,vil i alle fall politikerne ikke skjønne bæret av hva de gjør. Ved å bannlyse diesel øker de norske politikerne den globale forurensingen, ikke bare litt, men mye!

Hilsen er frustrert dieselbilist John Løvaas

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett