Er knirk normalt på en SLK2012 kjørt 35000 km

spurt 2018-01-02 08:25:22 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, I mai 2015 kjøpte jeg en SLK200 hos BOS Gjøvik. På vei hjem til Stavanger market jeg at den knirket når jeg svingte til høyre. Ga beskjed umiddelbart. Med to år igjen av garanti og at den gjaldt alle BOS forhandlere ble jeg fortalt å være I gode hender. For å gjøre en lang historie kort.

BOS Rogaland har forsøkt å utbedre, men jeg ble raskt fortalt at dette var normalt, noe jeg sa jeg ikke trodde på. De tok den inn igjen og fant knirk og utbedret men uten at det ble bedre. To uker før garanti utløp sluttet all kommunikasjon. Jeg fikk en NAF konsulent rapport som tilsa knirk og anbefalte utredning, jeg sendte NAF konsulent rapport og filmsnutter tatt fra telefon både til verksmester og daglig leder uten å få respons. Jeg prøvde to tilsvarende biler, snakket med eiere, kontaktet andre BOS forhandlere som hadde tilsvarende biler for salg - ingen rapporterer om knirk. Siden jeg heller ikke fikk respons på service ba jeg om at BOS ROG kjøpte bilen tilbake til en fornuftig pris. Dette gikk de ikke med på, ingentingt de kunne gjøre fikk jeg beskjed om og ba meg kontakte BOS Gjøvik. Da ba jeg om å få heve kjøpet noe de nektet da BOS ROG mener bilen er normal, men kom likevel med et bud. For å kvitte meg med Mercedes en gang for alle (var skeptisk til å kjøpe Mercedes etter blant annet å få utlevert forrige Mercedes uten bremser to ganger) aksepterte jeg deres tilbud. Jeg har likevel fulgt opp saken med BOS da jeg mener det er urimelig at bilene skal knirke og at forhandler stopper kommunikasjon to uker før garantien utløper. Etter å ha sendt forespørsel til Tyskland kom BOS sentralt tilbake og sa vel rett ut at de ikke skal knirke og at de stoler på forhandler mhp oppfølging. Når jeg sendte all dokumentasjon så ville de ikke uttale seg I spesifikke saker. For ordensskyld - For meg virket det som den knirker I dashboard venstre side.

Jeg kan sende lydopptak, mailer etc for å understøtte det over. Mitt spørsmål er (1) er det normalt at en Mercedes SLK skal knirke og (2) er det normalt at forhandler stopper kommunikasjon to uker før garanti utløper?

mvh Egil

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett