0

Står til? :)jeg er den heldige eieren av en nydelig alfa romeo 159. har vært det i snart 1 år og har foreløpig ingen planer om å bytte den inn, men j

spurt 2013-01-25 10:15:58 +0200

Hei Benny, står til? :)

Jeg er den heldige eieren av en nydelig Alfa Romeo 159. Har vært det i snart 1 år og har foreløpig ingen planer om å bytte den inn, men jeg merker at det er ett par ting som ikke er helt som det skal være.

For det første har jeg nettopp fått tettet en lekkasje i passasjerdøren fremme, da de hadde rent ganske store mengder vann ned i fotbrønnen der. Etter jeg fikk tettet lekkasjen trodde jeg en god stund at alt var i skjønneste orden. Iallefall kom det ikke noe mer vann på gulvet mer noensted. Men jeg merker at ofte så er det vann på innsiden av frontruten av en eller annen merkelig grunn.... Hvordan skjer det? Kommer det kondens fra luftanlegget i bilen, eller er det vannet jeg tar med meg fra føttene mine som ender opp i frontruta? Syns uansett det er veldig mye vann også som kommer på innsiden. Har du noen god forklaring på dette? Blir det veldig dyrt å reparere?

For det andre hører jeg en dyp "brommelyd" fra bak i bilen. Jeg har dobbelt eksosanlegg på bilen, så jeg trodde først at det var bare eksosanlegget som laget lyd, men når jeg tenker meg om så bør det ikke bli så mye lyd likevel. Er det kanskje bare jeg som innbiller meg at det er noe feil, eller kan det faktisk være noe? Jeg har hatt mange forskjellige BMW'er i mitt eieskap før denne Alfaen, så mulig jeg er bortskjemt med tanke på lydnivå i min bil. :)

Hadde vært veldig hyggelig med svar Benny. Ellers så får du ha god helg. :D

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-03-16 12:07:43 +0200

hjul lager lager nok lyden bak angående vann i dørken så kommer de inn gjennom a stolpen pga for mye fugemasse i bunnen av et skott i siden under a stolpen og fyller opp dette skottet når de regne mye . dette gjelder begge sider har løst dette med og ta noen drenerings hull i fuge massen så vannet renner ut under bilen i steden for inn i dørken

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2013-01-25 10:15:58 +0200

Sett: 183 ganger

Sist oppdatert: Mar 16 '13

Relaterte spørsmål