Still spørsmål Logg inn
0

Vår fremtid?

spurt 2017-12-06 11:46:54 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

Jeg syns Dieselbilene får litt for mye tyn for tiden. Jeg vet at biler med Euro6 motor skal være svært rene motorer. Hva vil være det smarteste bruktbilkjøpet nå? med tanke på hvor høy verdi bilen har om 5 år?.

Jeg er svært glad i å kjøre bil, og tror heller ikke noe på at selvkjørende biler vil bli et såkalt "must" i vår fremtid, og at all bilkjøring skal bli lagt på hylla for godt.

Hva tror du?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 svar

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-12-06 12:08:39 +0100

Jeg er egentlig enig med deg. Diesel og Euro6 er ikke noe stor miljøværsting og slike biler kan være gode kjøp. De både går bra og billig.

Hva framtiden bringer er vanskelig å si med dagens vingle-politikk. Men jeg er redd for at dieselbiler kan bli dyrere i bruk og å eie. Jeg tror videre på at myndighetene vil "tvinge" oss over på elbiler og mere kollektivt. Pris blir nok igjen ett virkemiddel i denne kampen.

Det er helt umulig å si hva som har skjedd 5 år fram i tid. Ref. vinglepolitikken. Personlig tror (NB: det er ikke det samme som at jeg liker det...) at elbiler er det smarteste kjøpet akkurat nå.

Lik det eller ei. Selvkjørende biler kommer. Det har vel allerede kommet med Tesla og det fungerer nesten skremmende godt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan svare selv om du ikke er innlogget - innlegget ditt vil bli publisert etter du har logget inn eller registrert deg.

svar på dette

[skjul forhåndsvisning]

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2017-12-06 11:46:54 +0100

Sett: 0 ganger

Sist oppdatert: Dec 06

Relaterte spørsmål