Still spørsmål Logg inn
0

Demo-bil er det greitt

spurt 2017-12-01 12:12:03 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, finnes det noen betenkeligheter med å kjøpe en demo-bil? Noen ganger blir en bil omtalt som "administrasjonkjørt" av bilfirmaet. Er dette en omskriving av demo-kjørt?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 svar

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-12-01 12:32:03 +0100

Hei du! He, he... Du har nok helt rett i det med "administrasjons-kjørt". Det er nok veldig ofte en omskriving av demo-kjørt.

Men - for all del - det kan jo være firmabilen til daglig leder, styreformann / medlem etc. også. Men de blir nok også innimellom brukt til demo-kjøring.

Jeg har ingen betenkeligheter med å kjøpe / anbefale demobiler. De er jo ofte bare ett år eller noen mnd. gamle. De er ofte tatt ut med tanke på enkelt videre-salg og er derfor ofte i fine / populære fargekombinasjoner og riktig utstyrt.

De fleste av disse bilene er jo også ofte vasket, støvsugd og polert. De er nye i Norge med full garant etc. De som prøvekjører nye og dyre biler er jo som regel voksne og fornuftige mennesker som kjører pent. Så det at det er så skummelt å kjøpe demokjørt bil er mer en myte enn en sannhet.

Det eneste jeg ville sjekket ut og spurt om er tidligere skader. Ut over det så tror jeg demo kjørte biler kan være smarte og gode kjøp.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan svare selv om du ikke er innlogget - innlegget ditt vil bli publisert etter du har logget inn eller registrert deg.

svar på dette

[skjul forhåndsvisning]

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2017-12-01 12:12:03 +0100

Sett: 0 ganger

Sist oppdatert: Dec 01