0

hjelp angående bilforsikring

spurt 2017-11-24 17:18:18 +0200

Hei. Jeg har bilforsikring hos Nemi. Har hatt dem lenge. Så skulle jeg fornye, men har glemt det helt. Etter at jeg kom på det, så hadde forsikringa gått ut. Jeg fikk beskjed om å betale så skulle dem ordne det igjen. Jeg gjorde det og ringte å sa i fra. Så nå etter en tid så rygger en bil på meg, vi skriver skademelding og jeg skal sende inn papirene til Nemi da får jeg beskjed om at de ikke har aktivisert forsikringa. Og de vil ikke aktivisere igjen. Men de har fremdeles pengene jeg har betalt dem. Hva kan jeg gjøre? Jeg kan ikke la bilen min være bulket når jeg blir rygget på og personen har innrømt det og vil betale via forsikringa si. de har tatt pengene mine, sagt det er i orden men plutselig så var den ikke aktivisert allikevel

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-11-26 14:05:43 +0200

updated 2017-11-26 14:11:33 +0200

Hei. Skal det gis et godt svar på dette, må en ha en nøyaktig oversikt med datoer for hva som er hendt. Dessuten må du be om begrunnelse fra Nemi, nå det gjelder deres standpunkt. Ut fra din forklaring virker det som du har en bindende avtale om fortsatt forsikring hos Nemi. Om du mener deg feil behandlet kan du også klage til Finansklagenemnda på www.finkl.no. Hilsen KNAjuristen .

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar