0

Er Audi A5 en trygg bruktbil?

spurt 2017-11-23 22:08:12 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Hvilke kjente problemer forekommer på audi a5? Tenker da i hovedsak på 2liters bensinmotoren og 2,7 liter diesel motoren på 1. Generasjon. Takk for svar!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-11-24 12:15:33 +0100

Heisann! Skjønner godt at det frister med en A5. Den er lekker, men bygger som du sikkert vet på A4. Det er rett og slett en A4 i treningstøy.

Vær VELDIG skeptisk til biler med bensinmotor. Oljeforbruk, oljeforbruk og oljeforbruk... Det er ikke bare dyrt å fikse - men jæv.... dyrt. Ny motor eller bytte av stempler. Reklamasjon hos Møller???? Glem det...

Ellers er slitte bremser og feil på automatgirkassene vanlig. På vinteren er feil med sideruter og dørhåndtak vanlig og bilene har hatt en del små (os større) krøll med elektronikken. Det er med andre ord fort en bil som kan bli kostbar å eie.

Du må lete opp en skikkelig fin bil som er nøye og godt fulgt opp og som har fått de nødvendige oppgraderingene underveis.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar