0

Startproblemer

spurt 2017-11-23 19:57:53 +0100

anonym bruker

Anonym

Har en santa fe 2003. Den starter ikke når det er kaldt. Det nytter heller ikke med startkabler, men det nytter å trille den i gang. Og da går den normalt og er lettstartet så lenge den er varm. Når nøkkel vries etter gløding så slår startmotor inn, det høres ut som bilen skal starte, ikke noen ulyder, hører at motor jobber, men vil ikke starte. Det lukter ikke diesel i motorrommet og det kommer heller ikke eksos ut av eksosrøret når jeg prøver å starte bilen. Batteriet viser 13,2 i hvile, og 10,2 når jeg prøver å starte. Glødeplugger og glødeskinne er skiftet, og det viser 11 over alle pluggene, dynamo var gåen så den er byttet, veiakselsensoren er også byttet..... Hva kan det være ???

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-11-24 12:46:02 +0100

Oppps... Dette var en liten nøtt.

Det virker som alt er i orden her. Det er nærliggende å tenke at det er smart å sjekke glødingen en gang til. Men ettersom bilen starter når du triller den i gang, så er det neppe noe feil her.

Jeg tror kanskje at det er kamaksel- eller veiaksel-sensor som ikke gir den spenningen den skal når motoren går på starteren. Men når du triller bilen i gang går motoren fortere rundt, og spenningen fra sensoren øker - slik at du får start da.

Ser at du allerede har byttet en sensor, men det kan også være en dårlig kontakt / spenningsfall et sted her. Dette er jo bare gjetting fra min side, men jeg kan liksom ikke sen noe annen mulig feilkilde ut i fra din forklaring.

Får bare ønske deg lykke til med videre feilsøking. Det er neppe noen stor feil. Problemet er å finne den.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar