0

Dyrt å eie en BMW M5?

spurt 2017-11-23 10:39:22 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Leste en artikkel her om dagen (tror den var fra Broom(?)), som handlet om gunstige bruktbilpriser på BMW M5, sammenliknet med hva de kostet som nye. Både V10'eren og V8'eren ble omtalt, fra ca 2010-mod og eldre.

Hadde det vært mulig for deg å skrive litt om hva det koster å EIE en slik bil? Da tenker jeg mest på service og vedlikehold, som f.eks. hovedservice, bytte av reg.reim/vannpumpe, bytte bremseskiver/klosser rund baut, bytte støtdempere o.s.v.

Hvordan er kvaliteten på disse bilene, jevnt over? Er det mye tekniske problemer, og hvordan er de m.h.t. rust?

Takk for en flott nettside! 😊

Mvh Arnfinn Heggestad Lærdal Tlf. 93218034

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-11-24 12:20:48 +0100

Hei Arnfinn! Ja, dette er både morsomme og kule biler!

Generelt så er kvaliteten på BMW M5 veldig bra. De er bygget med tanke på tøff bruk og det meste er dimensjonert deretter. Så jeg vil si at bilene er veldig gode.

Tidligere eiere er nok disse bilenes verste fiende. For bilene er dyre å holde og har dyre deler. Så skal man kjøpe en brukt slik bil, så er det veldig viktig å lete opp en bil med god eierhistorikk og komplett servicehistorikk. Samt å ta en nøye sjekk.

Gjør man en grundig jobb da, så kan man få en bil som gir ufattelig mye kjøreglede og moro! Godt tips det å lage en sak på eierkostnadene! Det er notert!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar