0

1-serie eller 3-serie.

spurt 2017-11-22 11:55:52 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei.

Jeg har sett på en del på rimelige i det siste, og hører mye forskjellige meninger om bilene jeg ser på. Jeg er i hovedsak ute etter en bakhjulstrekker i prisklassen 100-150 tusen.

Jeg er veldig interessert i enten 3-serie eller 1-serie, men får høre av bekjente at det da kommer fullt av kostnader etter hvert som jeg har bilen, med tanke på reparasjoner osv.

Derfor er spørsmålet mitt, hva burde jeg være forsiktig med når jeg skal se på og prøve enten 3-serie eller 1-serie? Hvilke årsmodeller er mest kurant, og hvor mange km kan en slik bil gå før de store kostnadene kommer?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-11-22 12:34:43 +0100

Her synes jeg egentlig du skal kjøpe den av de to du liker best.

1 og 3 serie er jo veldig like biler, men en 1-serie vil nok gi den litt nyere bil / bil med noe lavere km. stand enn en 3-serie. Det gir 1-serie et lit fortrinn.

Begge bilene er teknisk gode, men dyre å reparere på verksted om noe går galt. Det gjør det jo innimellom på gamle biler.

Jeg vil si at jo nyere bil jo bedre her. Men det aller viktigste er nok allikevel å lete opp et fint og velholdt eksempler som er i god teknisk stand, som er godt fulgt opp av tidligere eier og har komplett servicehistorikk.

Da bør du kunne få en bil som fortsatt kan gi deg et forutsigbart og enkelt bilhold. Men dette handler også litt om flaks og uflaks. Men at en slik bil skal kunne gå i alle fall 250.000 er helt sikkert. Selvfølgelig ikke helt uten påkost. Bremser, slitedeler i forstillingen, hjullagre og kanskje en turbo må veldig ofte byttes for å komme dit.

Jeg har veldigsansen for 1-serie og holder kanskje en knapp på den i denne sammenhengen. Jeg tror kanskje det er den beste bilen BMW har laget. Men jeg synes også at en 3-serie er mye finere å se på og enda bedre å kjøre. Så det blir litt hva og hvordan du prioriterer.

Ønsker deg lykke til med bilkjøp.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger