0

Hvordan skal vi få spilt musikk nå?

spurt 2017-11-20 11:52:05 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg har vært rundt og sett på noen nybiler i det siste og en av de tingene jeg har lagt merke til er at det ser ut som CD-spillerene er i ferd med å forsvinne fra bilene. Når skjedde egentlig det? Veldig trist synes jeg for det er få ting som er bedre enn å høre på favoritt-CD-ene når man er ute på en god kjøretur. Jeg regner med det er sparing dette også? Men nå de virkelig ta den så langt?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-11-20 12:12:08 +0100

Heisann, du ser nok riktig. CD-spillerne har begynt å forsvinne fra flere biler. Det begynner å bli en god stund siden jeg oppdaget det før første gang.

Det samme skjedde med kassettspillerne for noen år tilbake. Det var mange som reagerte i starten da også, men sånn er det nok bare. Verden går videre, vaner forandrer seg – og bilprodusentene tilpasser seg til det.

Konkret handler dette om både digitalisering og innsparinger. CD-salget har stupt i mange år. Nå er det nedlasting og strømming som gjelder for veldig mange. Da blir også behovet for en CD-spiller langt mindre.

For bilprodusentenes del betyr det at de kan spare store penger på å droppe CD-spillerne. Hver enhet koster neppe veldig mye penger. Men når du ganger det opp med noen hundre tusen, ja kanskje millioner av biler – da blir det fort snakk om veldig mye penger. I en tid der bilkjøperne nærmest forlanger stadig mer utstyr og duppeditter, er det sikkert litt ekstra godt å kunne ta bort noe som ikke lenger føles så nødvendig.

Når det er sagt: Jeg skjønner veldig godt hva du mener med å ta med favoritt-CDene ut på kjøretur. Det er noe helt spesielt med det. Men her har vi nok ikke annet valg enn å goda at ting forandrer seg, også på dette området. Så får du heller nyte CD-ene fra godstolen hjemme i stua – eller ute i garasjen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger