Xenon fjernlys på Bmw e46, er det lovlig når bilen har xenon nærlys fra før?

spurt 2017-11-16 07:56:56 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Nå har jeg søkt en del rundt på nettet for å finne et svar på dette, men det skal være lettere sagt enn gjort å finne noe riktig informasjon om akkurat dette. Utrolig at det skal være så mye forskjellig informasjon om dette emnet rundt omkring.

Min fine gamle BMW 3 serie e46 har orginalt xenon nærlys, men jeg har reagert litt på ta fjernlysene er vanlig halogen. Dette betyr altså at bilen er utstyrt med lyktespylere, og lyktene skal være xenon-godkjent. Jeg har også forstått at de aller fleste regler rundt ettermontering av xenon kun gjelder nærlys, og at det ikke er noen klare regler på fjernlys, stemmer dette?

Vil det i et slikt tilfelle da være lovlig for meg å ettermontere xenon på fjernlysene? For at dette skal kunne bli godkjent, må jeg eventuelt da ha automatisk høydejustering på fjernlysene også, eller er dette et krav som kun gjelder på nærlys?

Håper du kan få meg litt klokere på dette, slik at jeg kan få noen lovlige lys som samtidig kan få meg enda tryggere på veien en mørk vinternatt.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett