0

Ny familiebil

spurt 2017-10-16 12:34:35 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei!

Ser etter ny bil, men det er en jungel å navigere i. Fruen ønsker SUV, men vi trenger et ganske stort bagasjerom til hundebur og barnevogn. Da blir de fort veldig kostbare.. Så det mest realistiske er nok en stasjonsvogn. Vi vurdere å lease da det virker som det skjer mye spennende på markedet i de neste årene innen rekkevidde på elbiler. Har du noen tips til noen tips til noen modeller som kan være gode kjøp? Har sett litt på Octiavia/Kodiaq

Mvh Kim

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-10-16 12:47:50 +0100

Hei Kim! Leasing er nok smart slik som markedet er nå. Uforutsigbar avgiftspolitikk gjør sitt til det. Da får du et trygt, godt og forutsigbart bilhold uten å bekymre seg for usikker annenhånds-verdi.

Det er to doge alternativer du har funnet fram til det. Skoda er fornuft på hjul Kodiaq bør vel kanskje også tilfredsstille fruen som SUV?

Ellers så hadde jeg nok personlig valgt Superb fram for Octavia, mest på grunn av plass og kjøreegenskaper.

Ellers så kan jo kanskje VW Passat GTE være verdt å sjekke ut? Om jeg skal rote fram en outsider så anbefaler jeg også å sjekke Kia Optima Plug-in hybrid.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar