0

Hvor mange feil

spurt 2017-10-12 11:07:40 +0100

anonym bruker

Anonym

Hvor mange feil kan man ha på bilen før det begynner å bli mulig å snakke om å få den byttet inn? Har en 2 år gammel KIA Soul EV og har hittill hatt alle "standardfeilene" på bilen. On board charger, Hovedhjernen, 12volts utlading, sprukne sømmer i setene, kondens i lykter, etc, etc, etc. Det er en god del av disse feilene som hadde kostet 70 000 og mer om det ikke hadde vært garanti på bilen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-10-13 09:37:34 +0100

Hei. Det er ikke antall feil som er avgjørende for om vilkårene for heving av kjøpet foreligger, om det da ikke er samme alvorlige feil som går igjen og forhandleren ikke får rettet feilen. Selgeren skal normalt ha mulighet til å rette en feil eller mangel. Synes nok det her blir mye, men oppfatter det som om selger har tatt tak i det og rettet manglene. Det kan bli snakk om erstatning for tap du måtte ha. Men jeg har litt lite opplysninger til å være helt konkret. Dersom det forsetter med alvorlige feil og mangler, kan det ut fra totalsituasjonen være snakk om heving av kjøpet. Det er da en mulighet til å ta saken med Forbrukerrådet. Mer informasjon om klage og skjema for klage finner du på www.forbrukerradet.no eller www.kna.no. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar