0

Rådebank og aktiv kjøring

spurt 2017-10-09 11:44:05 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, Bilen min var inne å ble reparert for rådebank grunnet dårlig smøring (blokk ble bla byttet). Dette gikk heldigvis på garantien men jeg er nå litt nervøs for å kjøre bilen slik den er ment. Hva er sansynligheten for at dette skjer igjen og er det noe jeg kan gjøre for å minske risikoen?

Takk for svar :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-10-09 12:24:28 +0100

Heisann! Sannsyneligheten for at du får rådebak igjen er helt minimal. Det skjer neppe så lenge du har nok olje på motoren.

Det du kan gjøre for å forebygge er å være påpasselig med oljeskift-intervallene, buke olje av en god kvalitet og heller betale litt mer for den, peile olje hyppig både for å sjekke nivå og farge / konsistens og selvfølgelig la være å "misshandle" bilen. Alminnelig tøff bruk og noen dager på track-days etc. skal Toyota GT-86 tåle.

Kjører du mye på bane etc så stiller dette ekstra høye krav til oljen. Da skal du i alle fall kjøpe olje av god kvalitet. Da kan det også være smart å montere en oljetemperatur-måler om bilen din ikke allerede har det? Gi gass!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger