0

Garanti ved bilverksted reparasjon

spurt 2017-10-03 12:30:32 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei dere, Jeg eier en For Mondo 2008 mod, som jeg nettopp leverte inn til merkeverkstedet her i hjembyen. Grunnen til at jeg leverte bilen var fordi den ikke ladet på batteriene, og gikk konstant tom for strøm. Verksted- arbeiderne trodde dette hadde noe med dynamo og/eller batteriet å gjøre. Så de byttet dette + mye annet småting på bilen. - en uke senere fikk jeg beskjed om å hente bilen fordi den var klar. Nå er det akkurat på samme viset igjen.. Bilen lader ikke og starter så vidt!

  • Spørsmålet mitt er, hvilke rettigheter har jeg på dette? Kan jeg kreve å få pengene tilbake, eller at de fikser problemet gratis? Jeg var temmelig skuffet over at problemet ikke ble fikset når de selv sa at de kunne vite nøyaktig at det var dynamo og batteri som forårsaket strømstans.. Kan det være at det ikke var nettopp dynamo og batteri som måtte fikses på? Også har jeg da betalt dyre dommer for å få dette fikset...

Håper på hjelp fra dere før jeg evt. går tilbake til verkstedet :)

Mvh Katharina

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-10-07 15:02:34 +0200

Hei. Det hender nok at verksteder har problemer med å finne feil, det er noe en må regne med. Her er det gjort et omfattende arbeid og du må kunne regne med at forholdet er rettet. Det må du kunne kreve, så ta det opp umiddelbart med verkstedet slik at de kan få rettet opp manglene. Et seriøst verksted vil ikke være bekjent av mangelfull reparasjon og tar nok retting av feil på egen kappe skulle jeg tro. I alle fall om det ikke medfører at andre deler også må skiftes. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar