0

Krav på nye piggdekk?

spurt 2017-10-02 23:48:52 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg har for noen dager siden kjøpt en Tiguan hos en forhandler med 6 mndrs garanti. (2011 mod) Vinterdekkene skal hentes på dekkhotell i morgen, men ett hjul lå i bagasjerommet og det var rimelig slitt. kun få pigger hadde pigg, neste alle var slitt bort. I servicemappen lå kjøpsavtalen mellom første eier og siste eier fra mai 2016 (før bilbutikken) , der sto det avmerket at "piggdekkene burde byttes". Det dekket som ligger i bilen er eldre enn dette og piggene er slitt helt ned og dekket er "godt slitt". Kan jeg kreve å få nye dekk? Vi har kjøpt bilen for 30000,- mer enn det som er oppgitt i den private avtalen. I samtale med selger, sa han bare at dekkene var å hente i morgen på dekkhotellet (som eies av samme bilfirma).

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-10-07 15:20:49 +0200

Hei. Om ikke selger har sagt noe om kvaliteten på dekkene, er det ikke noe som omfattes av garantien. Du burde selv undersøkt før avtalen ble inngått om piggdekkenes kvalitet var avgjørende for deg. Du hadde jo også en oppfordring til nærmere undersøkelse ved anmerkningen i servicemappa og dekket som lå i bilen. Men har selger "lurt " deg har du en sak, men det du skriver tyder ikke på det. Kanskje selger kan skaffe det dekk med rabatt? Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar