0

Garanti Xtrail 173hk 2009

spurt 2017-09-26 17:01:26 +0200

Heisann.Kjøpte bil får 4 mnd siden med 6mnd garanti.Di tok bilen på naf-test og det måtte gjøres kun noen småting,deriblant parkbrems som ikke virket,trege overføringer stå det og vibrasjoner ved nedbremsing.De skulle også ta eu-kontroll på bilen før jeg fikk den. Hentet bilen sørpå og nå kom det innkalling til eu-kontroll.Selger betaler dette siden det ikke ble gjort av selger før salg som avtalt.Når eu.kontrollen er ferdig får jeg 2 på parkeringsbrems og 2 på forstilling.Må ta forstillingskontroll da bilen sliter dekk på innsiden.Dørhandtak på førersiden har også knekt inni døra og må ha ny.Er dette noe som går på garantien,da jeg har hatt bilen 4 mnd og har garanti i 6 mnd? Mvh Morten

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-10-01 17:57:33 +0200

Hei. Jeg kjenner ikke den garantien du har og hva den dekker. Men selv om bilen er gammel og det er grenser for hva du kan forvente, må selgeren opplyse om feil han kjenner til eller burde kjent. Du må reklamere skriftlig overfor selger å påpeke de feilene det burde vært opplyst om og kreve at de rettes. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar