0

Bakhjulsdrift på vinterføre

spurt 2017-09-22 11:01:32 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Vi skal ha bytte ut en Volvo V40 og vurderer Lexus IS300. Har også en Lexus R450h som blir byttet til Volvo T8 XC60. Dette som følge av politisk endring osv.... Jeg er skeptisk til bakhjulsdrift på vinterføre og undrer om du har noen erfaring rundt hvordan IS takler norsk vinter. Spesielt med tanke på de isete veiene vi har sett de siste årene. Har prøvekjørt både CT 200 og IS300 og den siste falt best i smak i forhold til komfort, har elektrisk heving på begge førerseter og mer romslig. CT har mer praktisk bagasjerom og er forhjulsdrevet. Vurderer å titte på prius men vi tror at den er mindre komfortabel enn Lexus. Har du noen gode velmente råd?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-09-22 12:37:15 +0200

Jeg hadde selv en eldre (1. gen) IS200 for mange år siden og den var alt annet enn god på vinterføre. Den var en kjelke rett og slett. Men jeg kom da fram med den også...

Nå tror jeg nok at den nyere er en god del bedre, men heller ikke den kan løpe i fra de fysiske lovene. Gode vinterhjul som ikke er for brede er nok et must.

Til gjengjeld er de en fryd på sommerveier. Dette er nydelige biler å kjøre med et oppsett som i alle fall passer min kjørestil veldig bra.

Du har jo allerede en bil med firehjulsdrift, så da tenker jeg at dere berger dere godt med en IS i tillegg. Det er ikke så mange dagene i året at føret er helt ille.

Så om man har gode dekk, har noe kjøreerfaring fra vinterføre fra før og bruker innsiden av hodet, så er jeg overbevist om at dette går fint. Kjøp anbefales!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar