0

Går man på en smell med fossil-SUV kjøp i 2018?

spurt 2017-09-20 11:36:32 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

Jeg er en (av sikkert mange) som har satt seg på liste for bestilling av Skoda Karoq levert i 2018. Selv om jeg tilbringer mesteparten av tiden i Oslo blir det mange turer på hytta som ligger på fjellet 20 mil unna og trenger en stor bil med plass til bikkje, sportsutstyr og kanskje et par unger etterhvert.

I byen kjører jeg scooter eller kollektivt så godt det lar seg gjøre mens kona tar bilen til jobb uten å passere bomringen.

SUV er helt klart best for oss med tanke på plass da vi må frakte ski, padlebrett og klatreutstyr og samtidig ha plass til bikkja, men med tanke på at det er kommer flere elektrifiserte-SUV'er fremover er jeg bekymret for å få solg Karoq'en når den tid kommer.

Går jeg på en smell her?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-09-20 12:23:46 +0200

Heisann! Nei - vet du hva; jeg tror egentlig ikke at du går på noen smell. Bilvalget er fornuftig og din argumentasjon for valget like så.

Skoda selger biler som aldri før i Norge. Dieselandelen til merket er på ca 70 %. Så du er ikke alene. På mye langkjøring er diesel fortsatt best og billigst. Men når det er sagt, så tror jeg nok at dieselbiler blir dyrere på bruke litt på sikt. Enn så lenge mangler man gode elektiske alternativer til behovet du beskriver.

Unntaket er Tesla Model X, men den koster til gjengjeld fort 1 million kroner. Du kan "tape" mye på Skodaen før du dekker det mellomlegget.

Så kjør Kodiaq med god samvittighet og hevet hode. Fin og fornuftig bil!

Legger ved vår test av den her: http://broom.tv2.no/underholdning/bro...

Les også: http://www.tv2.no/broom/9364316/

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar