0

Takst hos Erik Arnesen AS

spurt 2017-09-18 11:59:28 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Kjøpte før ferien en Vw Tiguan basert på en Takst fra Erik Arnesen AS. Oppdaget ved oljeskift oljelekkasje og tok da kontakt med takstansvarlig. Erik Arnesen as og Importør Harald Møller as mener----

Taksten definerer kun bilenes tilstand ut i fra hva som regnes som normal slitasje. Taksten er ikke en tilstandsrapport, men kan sies å være en verdivurdering ut i fra bilens markedsverdi, vedlikehold og generell standard. Til kontrast, vil en tilstandsrapport være uavhengig av markedskonjunkturene, men heller gi en inngående beskrivelse av bilens tekniske tilstand.

Dvs. De takserer uten og kontrollere bilens tilstand.

Har Benny en mening dette? Mvh. Per Grindvold

grindv@online.no

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-09-18 12:27:37 +0100

Tja... Hva skal man si her. Det går jo ikke så rent lite ut på det samme. Hvordan men definerer de to begrepene blir jo litt individuelt.

Jeg vil jo si at Møllers beskrivelse her ikke er helt gal. Vedlikehold og generelltilstand innbefatter da i høyeste grad på påpeke åpenbare tekniske mangler og feil. En takst skal avdekke påkost. Oljelekksje er definitivt en påkost.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger