0

Mercedes-Benz 2.3L Bensin 150HK 1996

spurt 2017-09-18 06:29:01 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Har nå kjøpt meg en Mercedes som har litt problemer under kjøring når den har stått over natten. Altså over lengre tid. Når jeg da skal begynne å kjøre til jobb på morgningen så sviver den fint å alt går bra etter cirka en kilometer, da begynner den å fjuske og når jeg gir gass går turtallet bare opp å ned litt. Så må jeg stoppe bilen å starte den på nytt noen ganger så kommer den til slutt å går som en drøm. Bilen er nå kjørt rett over 300.000km Kan det være luftmengdemåler? Hadde og i misstanke om kondens i tanken men etter å ha prøvd kondensfjerner så er resultatet det samme.

Håper du vet noe mer enn meg :-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-09-18 12:33:51 +0100

Heisann - nei slik skal den jo ikke være. Dette høres ut som tenningsfeil. Jeg ville begynt der, men den litt nøye sjekk av tennplugger, plugghetter, kabler etc. aller først.

Finner du ikke noe her anbefaler jeg å få målt bensintrykk og leveringsmengde. Jeg begynner alltid med de tingene først - for å vite at dette er i orden. Men det kan være så mye. Feil på lamda-sonde og tett katalysator for eksempel.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger