0

Mitsubishi carisma startproblemer

spurt 2017-09-08 12:18:01 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, har en 97mod Carisma 1.8 gls, fungert supert helt til jeg kjøpte ny bil... Skulle starte den på jobb, måtte kjøre starter lenge, trodde det var pga lite strøm og mye småkjøring den uken, parkerte hjemme, kjøpte ny bil så den ble stående maks 10 dager før jeg skulle bruke den igjenn.prøvde å starte, men gikk ikke, høres ut som starter går normalt, men den starter bare ikke... Byttet batteri, og den har nye plugger. Kan det rett og slett være coil som har tatt kvelden?

Eller andre tips/tiltak jeg kan prøve?

Mvh Anders

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-09-08 12:34:06 +0100

Hei Anders. Den er nok bare fornærmet for at du har kjøpt deg ny bil ... Det er i alle fall det jeg tror.

Neida. Det aller første du må sjekke er om det er gnist på tennpluggene. Er det ikke det har du trolig noe feil med tenningsanlegget. Det er sjelden noe feil med en coil. Da her jeg mer tro på en defekt sensor (til kamaksel / svinghjul) en defekt tenningsmodul eller fordeler. Det er i det hele tatt ganske mye det kan være...

Har du gnis så må du sjekke om den får bensin. Kan jo være bensinpumpa som har tatt kvelden, eller et rele, en sikring eller en dårlig kontakt rundt dette.

Eller kan det være noe startsperre-greier? Prøv gjerne med en annen nøkkel om du har.

Så her er det bare å brette opp ermene å gå i gang med feilsøking.

Ønsker deg lykke til med både ny og gammel bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger