0

Seriøse Avis Bilutleie?

spurt 2017-09-06 13:00:01 +0200

anonym bruker

Anonym

Heisann! Reiste på ferie til Italia i sommer. Vi fløy til München der vi skulle plukke opp en leiebil vi hadde leid for 10 dager. Dette skulle koste meg rundt 4200 kroner. Bilen var en helt vanlig Peugeot 508 stasjonsvogn. Den ble levert i tipp topp stand på innleveringsdagen, og jeg trodde alt var i orden. I etterkant så ser jeg at Avis har belastet meg i underkant av 12.000 kroner?! Har ringt å prøvd å snakket med kundeservice, hvorpå jeg er blitt forklart at dette er div forsikringer som jeg overhode IKKE har bedt om. Hva gjør jeg nå??? Det ser jo ut som jeg har kjøpt et lass sv forsikringer for mye mere enn jeg har leid bil for??! Dette er jo ren svindel!!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-09-11 20:17:25 +0200

Hei. Et ikke skjeldent fenomen. Ved leie av bil i utlandet må en være på vakt, det blir ofte påplussinger mer eller mindre frivillig. Har du bestil gjennom Avis i Norge må du umiddelbart ta det opp skriftlig. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar