0

Salg av urestaurert original

spurt 2017-08-29 17:34:14 +0200

anonym bruker

Anonym

Har hatt en 73-modell cab i ca 12 år. Gått litt over 12.000 miles. Fremstår teknisk og utseendemessig som kjørt ut av butikken i går. Full dokumentasjon. Mange premier og bla. "best in show". Jeg er nå kommet godt opp i 70-årene og må før eller senere finne en ny god stall for den historisk verneverdige hesten. Spørsmålet er hvordan en bør selge en slik bil. FINN, bladannonser, klubben, biltreff, nettfora, innland eller utland? Så langt har jeg ikke fått andre entydige råd enn å beholde bilen selv lengst mulig. Men jeg kan jo ikke ta den med i likskjorta. En rimelig verdisetting får jeg heller ikke frem. Jeg ville sette veldig pris på tips eller råd - hvis det finnes noen. Kvier meg bare for å legge klenodiet ut på FINN når tiden måtte komme, Med vennlig hilsen Tore Brettås Vangen 6C, 1163 Oslo tore.brettas@vikenfiber.no Mob. 920.10900

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-08-30 13:18:17 +0200

Hei Tore! Ja, jeg forstår godt at det sitter langt inne å selge en slik bil etter så mange år. Dette er lekre biler og fortsatt en drømmebil for mange. Meg selv inkludert.

Når det gjelder salg så tenker jeg at enten, klubb, jugel-telegraf, eller finn.no / Autodb.no er de rette kanalene å begynne med.

Du bør nok også tenke litt igjennom hensikten med salget. Er målet å få mest mulig penger igjen for bilen – eller å gi bilen et best mulig "liv" videre hos riktig eier som viderefører arven i fra deg? Det er ikke sikkert at den personen er den med mest penger...

Om du ikke vi stå for salget selv, så finnes det flere firmaer, som du sikkert kjenner til, som har spesialisert seg på salg av klassiske biler. De kan sikkert selge denne i kommisjon for deg.

Spesielle biler, med unik historikk etc kan være litt tungsolgte i lille Norge. Ofte vil heller ikke nordmenn betale hva en slik bil er verdt. Da er utlandet helt klart ett alternativ. Både Mobile.de og eBay bør være gode kanaler for salg av en slik bil. Selv håper jeg at den forblir i Norge.

Ønsker deg lykke til med salget, Tore!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar