0

Skifte av bremseskiver og bremseklosser på 37 000 km?

spurt 2017-08-22 23:15:37 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg hadde bilen min inne for EU godkjenning hos merkeverksted som hører til bilen min. Jeg fikk besjed for at bilen skulle bli eu godkjent måtte bremseskiver og bremseklosser skiftes pga rust. Bilen er en 2013 modell, gått 37 000 km og kjørt daglig siden kjøp. Etter litt googling og prat med litt mer bilkyndige folk, finner jeg ut dette ikke er normalt. Jeg fikk ikke vite hvor mye de var rustet og måtte skiftes, bare fordi bilen ikke ble eu godkjent uten nye.

Jeg fikk samboern min til å ta en telefon til verkstedet som mente det skyltes det norske været og at bilen ikke ble kjørt nok. Samboer mener også dette er en sak som skal gå på nybilgaranti, noe som bilverkstedet ikke mener?!

Hva skal jeg gjøre? Er det nybilgaranti? Er det rett gjort av verkstedet? Skal jeg ta det videre med andre?

Mvh Maria

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-08-30 21:24:52 +0200

Hei. Det skjer nok at en fire-fem år gammel bil må skifte skiver og klasser på grunn av rust, men det er neppe helt normalt. Det kan skje avhengig av bruksmønster. Du bør ta det opp skriftlig med selger i forhold til garantien, for eventuelt å komme til en ordning. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar