0

Familie suv til 5.

spurt 2017-08-22 09:16:12 +0100

Moe gravatarbilde

Hei. Fruen har starta ruginga på avkom nr. 3, og med dette melder det seg et behov for større bil. Driver i anleggsbransjen i jobb, og har fiske og friluftsliv som hobby. Ser derfor behovet for en bil med nok bakkeklaring, firehjulsdrift, samt plass nok til 3 bilstoler i baksetet (2 forover og en bakover). Samtidig hadde det vært flott med nok bagasjeromsplass til å få med barnevogn og alt av bagasje som trengs for å dra på en sjelden wekeend tur til fjells. Men er veldig i tvil hva som er fornuftig å velge. Har vurdert å se på alt fra Bmw x5, Volvo xc90, mitsubishi outlander, til Hyundai santa fe og Volvo XC70. Er i dag vant med plassen i en Volvo V70, og ønsker primært ikke mindre bil enn dette. Budsjettmessig kan jeg strekke meg opp til 350 000,-. Har, som du skjønner ikke veldig lyst på typisk "bleiebuss". Lurer på om du har ett godt stalltips til hva som er gunstig å se nærmere på?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-08-28 12:17:36 +0100

Du må ikke gi kona di all skyld for dette med avkom nummer tre. Regner med at du har vært delaktig i dette selv også...

Så til bilen: I dette segmentet har jeg en klar favoritt, som dog er litt grøvere enn de du selv nevner. Nemlig Toyota Landcruiser. Jeg har hatt et par stykker selv.

Der får du plass til både folk og bagasje, du her en perfekt bil til fiske og friluftsliv og en utrolig framkommelighet og driftsikkerhet. Den er ikke sexy hverken i kjøreegenskaper eller design, men den er et sold arbeidsredskap som neppe skuffer. Og den er et ikon.

Om du ikke liker den, så anbefaler jeg å se på japanske modeller og driftsikkerhet og lave verkstedutgifter er viktig. Outlander og Sant FE er ikke dum. Hva med Honda CR-V - er den stor nok? Alle disse gir mye bil for pengene, men byr ikke på hverken samme status eller kjøreglede som BMW X5 og Volvo XC90.

Ønsker lykke til med bade baby og bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger