"Nytt" vindundermiddel ?

spurt 2017-08-08 15:14:54 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Henviser til ditt råd rundt dette med radiator tettningsmidler. Naturligvis helt enig med deg at årsaken til lekkasjen først må avdekkes og om mulig repareres.

Men nå er det slik at mindre lekkasjer kan være vanskelig å oppdage og en enkel og anerkljent metode vil være og f,eks bruke Rislone tettemiddel som avbildet i reportasjen. Dette er er et produkt som skriver seg tilbake til 1921! og har hjulpet millioner av bileiere. Lekkasjer opptil 1 mm tettes. Rislone er i familie med Bar's Leaks som går tilbake til 1947, så ingen av disse produktene er inye vidundermidler.. Ifølge Bar's Leaks har ca 50 % av alle nye biler deres produkter i kjølevannet fra produksjonen for å hindre smålekkasjer under garantitiden. Det må vel bety at de er anerkjent? Et bussselskap i Nederland gjorde på samme måte og brukte det som forebyggende mot smålekkasjer og sparte 26.000 ltr kjølevæske fra på et år!

Var derfor svært uenig med ditt noe lettvinte og overfladiske svar til innskriver og fikk inntrykk av manglende viten rundt dette. Mvh, Ketil BilXtra Lillestrøm

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett