0

Salg av diesel bil i Oslo

spurt 2017-07-24 16:52:14 +0100

Hei, jeg bor i Oslo og har en Golf 2011-modell med diesel motor, en helt vanlig utgave.

Med tanke på at det blir dyrere og dyrere med diesel i Oslo vurderer jeg nå å selge denne og se på andre alternativer. Men jeg er jo redd for å tape mye penger på dette salget, så i den forbindelse lurer jeg på om du har noen gode tips rundt dette.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-07-26 12:51:03 +0100

Heisann! Når du kjøpe denne bilen i 2011 så var det jo diesel som gjaldt. Alt annet var tull og miljøet var grunnen. Nå er miljøet grunnen til at de samme bilene skal bort. Dette er et stjerne eksempel på uforståelig vingle-politikk.

Det er mange som deg som sitter med en noen år gammel dieselbil og som nå funderer på å selge. Og ja jeg er redd at tapet her kan bli lite hyggelig, men noen "katastrofe" snakker vi nok heller ikke om. Tross alt. Norge er - heldigvis - mer enn Oslo og i mange deler av landet som ikke har elbil-infrastruktur og ei heller trusler om dieselforbud, så er dieselbil fortsatt høyst gangbart.

Noen konkrete råd om hvordan du skal selge bilen din, for å minimere tapet på bilen din er det derimot vanskelig å gi. Men en fin annonse, med gode bilder, utfyllende god tekst, og gjerne en liten gulrot om f.eks tilstandsrapport vedlagt, nylig service utført etc er nok smart. Sammen med en god (Det vil i praksis si lav) pris så klart. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar