0

Ampera-e leveranseutsikter

spurt 2017-07-24 12:14:19 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny.

Jeg er blant de mange som venter utålmodig på en Ampera-e. Jeg bestilte i januar og fikk den gangen forespeilet ca et års leveringstid. Siden har jeg fått brev om mulig leveringsforsinkelse, men til gjengjeld(!) blir bilen 15000 kr dyrere. Jeg er passe fornøyd.

Videre leser jeg på forumene om folk som har fått levert bilene. Noen er nesegruse i sin beundring, mens andre klager på dårlige seter. Jeg har fått en 15-minutters prøvetur hos forhandler, men det var ikke nok til å få et skikkelig inntrykk.

Foreløpig opplever jeg bilen som en forholdsvis enkel småbil, med en revolusjonerende batteripakke. Hadde det ikke vært for batterirekkevidden tror jeg ikke jeg hadde vurdert denne bilen i to sekunder en gang. Jeg er antar at innen to år er konkurentene kommet på banen med sine alternativer. Om de er konkuransedyktige på pris og rekkevidde, og ikke minst leveringstid er jeg redd for at Opel Ampera-e sakker akterut ganske kjapt. Allerede til høsten kommer jo Nissan Leaf. Nissan er dessverre fryktelig sparsommelige med opplysninger. Det kan jeg forøvrig ikke skjønne. De burde jo markedsføre seg allerede for å lokke kunder fra Tesla og Opel (såfremt de har rekkevidden da). Nissan har jo dessuten en elbil-erfaring de kan selge seg godt på .

Så mitt spørsmål til deg er: Du har kjørt både Ampera-e og nye Leaf. Hvilken ville du valgt? Jeg vet at du har taushetsplikt på Leafen, men du kan vel antyde om den har konkurransedyktige egenskaper sammenlignet med Ampera-e? Jeg kjører til vanlig en Peugeot 308. Jeg trenger en fleksibel og pålitelig bil i den størrelsen. Om det står Opel eller Nissan i grillen betyr lite, så lenge rekkevidde, pris og leveringstid er tilfredsstillende.

Og hva synes du om Opel-situasjonen? Jeg tror ikke det er enkelt å være Ampera-selger for tiden. Forhandlerne vet sikkert ikke så mye, men jeg tolker GM som lite lysten til å etterkomme etterspørselen fra Norge.

Med vennlig hilsen Jan-Erik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-07-24 12:24:39 +0100

Hei Jan Erik. Forstår at du er frustrert over leveringssituasjonen på din nye Ampera-e og du er nok dessverre ikke alene om det. Det er veldig synd at det har blitt slik, men jeg kan love deg at Opel Nprgen gjør ALT som står i deres makt for å korte den ned. Det har jo vært det samme men både VW e-Golf og ikke minst Tesla. Med sistnevnte er det fortsatt slik på Model 3.

Jeg kan, som du er du er inne på ikke kommentere Nissan Leaf, men kan strekke meg til å si at det blir en fin bil. Her er det en embargo som jeg både må og ønsker å overholde. Men jeg har fulgt Opel Ampre-e tett og var tidlig ute med test - og gav den terningkast 6. Ikke uten grunn.

Har fått med meg at enkelt klager på setene. Ja, de er harde i stoppen og tynne i ryggen - uten at det har noe å si. Jeg har sittet mange timer i den bilen og trivdes godt med det.

Opel Ampera-e er en fin og fornuftig elbil som jeg er sikker på at du kommer til å bli glad i. Den som venter på noe godt - venter ikke forgjeves vet du. Det er bare å glede seg!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2017-07-24 12:14:19 +0100

Sett: 74 ganger

Sist oppdatert: Jul 24 '17

Antall visninger