0

Freelander 2 3,2 bensin

spurt 2017-07-19 12:16:16 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Hva kan du si om freelander med 3,2 l bensin motoren? Drikker den lite olje og er pålitelig?

Mvh H

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-07-19 13:39:46 +0200

Hei H. Denne motoren som er en rekkesekser kommer egentlig fra Volvo, den yter 233 hestekrefter og skal etter det jeg ha hørt være en bra og pålitelig maskin. Dog uten at jeg kjenne veldig godt til den. Det er en ganske sjelden motor i denne bilen. Men gjør bilen garantert morsom.

Freelander byr også på svært gode offroad-egenskaper om det betyr noe.

Men det er også en bil som bør sjekkes litt nøye før kjøp, da den er langt i fra skuddsikker. Gjerne med en NAF-test eller tilstandsrapport fra noen som kjenner bilen godt. For eksempel en merkeforhandler. På en del biler har det vært differensial-ras og det blir for dyrt. Viskermekanismen på bakvinduet her det også med å ta kvelden på grunn av vanninntreging. Vann og elektrisk er som kjent en dårlig kombinasjon. Alle elektriske funksjoner bør forresten sjekkes nøye. Alt fra klimaanlegg til varmeseter, instrumenter og vindusheiser. Andre generasjon Freelander er mye bedre enn den første, men som sagt – ikke feilfri. Selvfølgelig må forstilling, bremser og hjuloppheng også sjekkes nøye.

Da denne ble lansert i 2007 var andre generasjon tvers igjennom en ny bil og bygd med betydelig mer omsorg og omtanke enn den første. Visste du forresten at denne andre generasjon i utgangspunktet bygger på samme plattform som Volvo XC60?

Fjæringen er myk og komfortabel, oversikten fra førerplass er god, men styringen kunne definitivt vært mer presis.

Den fikk også fem stjerner i EuroNCAP sin kollisjonstest. Fra Volvo arvet den også "velte-vakt" som aktiverer antiskrens-systemet mer bilen heller for mye ved svingkjøring.

Alt i alt er dette en kul og litt annerledes SUV som er litt glemt, men som absolutt har noe for seg. Leter man opp en hel og pen bil i god stand så kan dette være mye bil for pengene.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar