0

Amarok AT33

spurt 2017-07-14 09:35:03 +0200

Hei

Har en amarok arctic truck, synes hengerfeste her sitter høyt i forhold til de andre bilene på tunet og hengere blir hengende veldig skrått nedover bak.

Sitter dropp på 2,5cm i 2" firkantfeste, men måler meg til at det burde vært enda 7cm lavere. Er det noe reglement på standardhøyde på hengerfeste?

Hilsen Stian

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-07-19 12:28:55 +0200

Hei Stian! Velkjent problemstilling for de med høy bil dette.

Jeg skal absolutt ikke påstå at jeg er ekspert på tilhengere og dertil fester, men jeg kjenner ikke til noe regelverk rundt akkurat dette. Men det kan godt tenkes at det finnes. Uansett bør jo hengeren være ganske i vater...

Så etter min mening er det viktigste har at man får en noenlunde normal vinkel på hengeren. Det er spesielt viktig på de med boggie og tung last (eks. biltraller / hestehengere etc) slik at belastningen blir likt fordelt på begge akslene.

I ditt tilfelle bille jeg helt klart fått tak i en krok med enda større drop. Du vinner massevis på for eksempel amerikanske nettsider og til hyggelige priser også. Men det kan godt hende at gutta på AT også har på lager. De er vel kjent med problemstillingen de også tenker jeg.

Beklager sent svar på denne, Stian, men det har av feriegrunner vært litt av / på med Spør Benny i sommer!

Lykke til med både henger og tøff bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar