0

Termostat eller vannpumpe

spurt 2017-06-28 11:57:47 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Håper du kan hjelpe meg. Er slik at når jeg kjører bilen så får jeg varme i varme apparatet. Men når jeg stopper så kommer det kald luft. Men dette skjer ikke hele tiden. Hadde den på tomgang tidligere i dag. Å da kom varme. Så det er sporadisk. Når jeg har varme i apparatet. Så er den tykke slangen nederst på radiator kald. Resten er varme. Så her om dagen så forsvant også lyset som indikerer at motor her kald. Slikt som lyser blått. Å forsvinner når motor blir varm. Noen sier det er luft i systemet. Noen sier vannpumpe. Andre sier termostat. Kan du ha noe formening om hvor feilen kan ligge ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-06-28 12:18:11 +0100

Det aller første jeg ville sjekket er nivået på kjølevæsken her - at du har nok. Om du ikke allerede har gjort det.

Luft i kjølesystemet kommer ikke plutselig av seg selv. Da er det noe annet galt som forårsaker det. Men prøv gjerne å lufte kjølesystemet - slik for sikkerhets skyld.

Termostat er en enkel og billig del å skifte, så det er ikke noe dumt forslag. Det kan godt være den. Selv om jeg kanskje ikke tror det slik du forklarer dette. Men prøv. Vannpumpa er det neppe om den ikke lekker da...

Da her jeg nesten mer tro på defekt toppakning eller sprekt topplokk. Det kan gi luft i systemet og gjør at "ting" plutselig oppfører seg merkelig, slik som du opplever. Men håper inderlig at jeg tar feil og at det er noe mye enklere og billigere enn det...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger