0

Brent sylinder

spurt 2017-06-08 10:30:43 +0100

Hei!

Fått beskjed om at sylinder nr 5 er brent og motorbytte anbefales av verksted. Er det ikke mulig å bytte ut den brente sylinderen ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-06-09 12:24:41 +0100

Heisann! Dette er kjedelige greier... Det må vel være enten et stempel eller en ventil som er brent?

En brent ventil kan definitivt byttes. Det kan et ødelagt stempel også,. men her kan det fort bli følgeskader som riper etc. i sylinderveggen.

Da er ofte løsningen å borre motoren. Et firma som heter Sylinderservice i Oslo kan sikkert gi deg en pris på dette. Men det koster kanskje like mye som å bytte motor?

Du sier ikke noe om hva slags motor du har, eller hvor gammel bilen er, så det er litt vanskelig å være konkret for meg her. Det er nok smart å sjekke litt rundt både hva som har skjedd og hvorfor. Og ikke minst med tanke på hva en riktig og fornuftig løsning på elendigheten er i dette tilfellet. Et verksted velger ofte det som er enkelt for den. Den behøver ikke nødvendigvis være det beste for deg som kunde.

Jeg vil anta at du kan finne en brukt motor til bilen din og at det vil bidra til å holde kostnadene noe nede. Men dyrt blir det fort okke som... Dessverre.

Får bare ønske deg lykke til å håpe at det ordener seg på en god måte!

rediger merk som støtende slett lenke more

Kommentarer

Takk for info. Det er en 2,4 liters bensinmotor. Har gått ca 260000 km.Har aldri hatt noe trøbbel, men ser at jeg kan få en brukt motor for ca 20000 kr fra Sverige. Så kommer kostnaden med å bytte den da.. Tenker det er bedre enn å kjøre bilen på fyllinga. Velholdt og fin er den i alle fall.

Pettersen gravatarbildePettersen ( 2017-06-09 12:35:00 +0100 )rediger

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar