0

Diesel partikkel filter

spurt 2017-06-06 22:45:29 +0100

anonym bruker

Anonym

For 2 måneder siden kjøpte jeg en subaru forester 09 modell og på de 2 måndene jeg har hatt den er det nå mitt 3. besøk på verksted for og få kjørt en tvungen regenerering på diesel partikkel filteret, jeg kjører ikke mye småturer så dette er ikke noe som normalt skal skje. Selger har ikke opplyst om dette og bilen ble solgt som den er, har jeg noe sak på dette vist det viser seg at jeg må bytte filter som kan komme opp mot 50 000 kr for og ordne opp i?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-06-19 11:19:41 +0100

Hei. At bilen er kjøpt som den er, betyr ikke at selger er helt fri for alt ansvar. Har han ikke gitt opplysninger om feil eller mangler han kjente til kan han komme i ansvar. Og det også hen til hva en som kjøper må kunne forvente i forhold til prisen. Når det er sagt må en langt på veg stole på egne undersøkelser og vurderinger når en kjøper eldre kjøretøy "som de er". Ta i alle fall saken opp med selger for å høre hva han sier. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2018-07-13 10:53:11 +0100

Tim gravatarbilde

At DPF går tett er ikke noe mann kan forutsi. Dette kommer av kilometerstand på bilen, og type kjøring. Før eller siden vil filteret gå tett. Tvungen regenerering hjelper bare en liten stund. Dette skjedde med meg etter 3 dager etter eg kjøpte "ny"bil. Bare og skifte filteret, eller ta vekk faenskapet. At du skal betale 50.000 for skifte av filter høres ekstremt ut. Eg betalte 4000 for et nytt filter, og skiftet de selv. Det er selvsagt forskjellig fra bil til bil hvor lett man kommer til filteret. Få bilen opp på en bukk og ta en titt. Er tilgangen nokså enkel, klarer de fleste og skifte det selv.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar