0

Problemer med kjøling Skoda Octavia 1,6

spurt 2017-06-06 22:25:20 +0100

Hei, har siden jeg kjøpte bilen for 2,5 år siden vært oppmerksom på at kjølingen har stått og jobbet lenge etter bilen var parkert og avslått. Det har ikke nødvendigvis samsvart med noe form for "hard" kjøring. Viften kan gå i opp til 15-20min. Det lukter også nesten svidd clutch de gangene viften jobber.

For 3mnd siden røk vannpumpen noe møller tok som en garanti sak, men viften holder på som før. Ser nå at kjølevesken forsvinner gradvis og er nå nede på minimum.

Mulig jeg må snakke med verkstedet, men jeg har ikke noe annet å komme med enn det jeg skriver her. Så de vil nok avfeie saken så lenge ikke noe konkret kan påvises ødelagt.

Har du noen ide om hva som kan være galt, evnt hvordan man kan gå frem mot verkstedet? Bilen er Skoda Octavia 1,6 105hk 2014mod

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-06-09 12:51:14 +0100

Jeg synes dette høres litt rart ut og det skal nok ikke være slik - uten at jeg vet det helt sikkert. Har ikke kjørt akkurat denne modellen, men vifte som går i 15 - 20 min etter stopp høres ikke riktig ut.

Som du selv sier - dette må du ta med verkstedet. La de kjøre bilen og få oppleve dette i praksis selv.

Vil nesten tippe at feilen er så enkelt som føleren som styrer vifta eller noe i den dur. Neppe noen stor sak, men du bør få sett på det.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger