0

Svindel eller?

spurt 2017-06-03 21:43:06 +0200

anonym bruker

Anonym

Kjøpte en Mercedes 2008 mod. S 320 cdi 4matik 63AMG optic for ca 1,5 år siden. Har etter hvert oppdaget at alle id-nr på motor og gir er slipt bort, at bilen har 2 chassinr. et er satt et strek over og det som bilen egentlig skal ha er preget på nytt sted i bagasjerommet. Det er etter hvert fremkommet at bilen har vært stjålet og gjenfunnet i russland. Biltilsynet sier di mener det er rett bil ifølge chassinr, men et annet chassinr står flere steder på bilen. Bilen er heller ikke solgt av Mercedes med amg optic, men påmontert kopideler (støtfaner foran og bak og skjørt) Bilen skulle ifølge kontrakt aldri ha vært skadet og uten feil og mangler, men har en del skader under skjult under nye paneler som etter en avkjøring. Jeg har begynt å tenke på å bytte den, men selger hos merc.forhandler vil ikke ha den pga. mulige problemer senere med hensyn til bilens id. Har skrevet klagebrev til selger og krevd kjøpet hevet, men har fått svar fra selgers advokat om att det at bilen har vært stjålet ikke er grunn til heving av kjøpet, og at man måtte regne med en del skader på en 7 år gammel bil. Betalte 435 000 for bilen og blir vel aldri kvitt den. Hva mener du?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-06-06 16:59:40 +0200

Hei. Nå kjenner jeg ikke hva slags avtale eller kontrakt du har, det kan være avgjørende for dine rettigheter. Du bør i alle fall få en grundig undersøkelse av bilens historie, også hos biltilsynet hvor du i tilfelle bør få en skriftlig bekreftelse på at det er riktig bil. Er det slik at bilen er i en annen stand enn avtalt, kan det bli snakk om prisavslag eller heving, men til å gi en mer eksakt vurdering av disse mulighetene har jeg ikke nok informasjon. Du finner mer informasjon og eventuelt klageskjema på www.forbrukerradet.no eller www.kna.no. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar